Om mig

Jag är uppväxt i Östersund där jag redan fem år gammal började sjunga i kör och uppträda som solist, främst i olika kyrkor och skolsammanhang. Mitt intresse för sång och musik resulterade att jag gick tre år på Musik estetiska programmet med inriktning sång, på Palmcrantzskolan i Östersund.


Efter bland annat några år av studier utomlands, gick jag den två år långa KY- utbildningen Musik och Media på Institutet för Tro och Musik, Huskvarna. Från augusti 2008 till januari 2013 utbildade jag mig vidare till sångpedagog och musiklärare på Högskolan för scen och musik, Göteborg.

Sedan 2013 har jag i mitt företag undervisat i sång och tal, både enskilt och i grupp, haft event med sångworkshops och inspelningar samt ofta varit anlitad som sångerska på vigslar, dop, begravningar och fester. Jag har även undervisat i sång på Medborgarskolan samt Folkuniversitet i Göteborg liksom varit aktiv inom kyrkan med sång och musik. Att skapa egen text och musik är också något som ligger mig varmt om hjärtat.


I min sång rör jag mig inom olika genrer, bland annat inom pop, blues, musikal, jazz och rock.


Sångpedagoger jag studerat sång för är Agneta Borgh, Lars ”Lisa” Andersson, Karin Bengmark, Marianne Khoso och Linda Holberg Binett."